Online adverteren met
behulp van Rise Online

Bij Rise Online kunnen we je helpen om online advertenties met een hoog rendement
te creëren. Bij het inrichten van de advertenties houden we rekening met de doelgroep,
maar ook met het budget dat je te besteden hebt.

  • 5 sterren klantbeoordeling
  • 9 jaar ervaring
  • Vast contactpersoon

Laat ons uw projectdetails weten, we nemen contact met u op met een goed voorstel

Gratis kansenonderzoek t.w.v € 375-,

Neem nu contact met ons op
Online adverteren

Online adverteren kan zeer belangrijk zijn voor een bedrijf. Als je online advertenties juist zijn opgezet, kan dit tot veel extra bezoekers op je website leiden. Met extra bezoekers zal indirect ook de omzet van je website toenemen. Online adverteren kan echter ook een uitdaging zijn. De advertenties moeten goed zijn ingericht om een goed rendement te behalen. Daarnaast moet er ook op de juiste platforms worden geadverteerd. Er zijn ontzettend veel manieren om te adverteren op internet. Op deze pagina lees je alles over online adverteren. Daarnaast is het ook mogelijk om je online advertenties te laten opzetten door Rise Online.

Digitaal adverteren in Google door middel van Google Ads

Door middel van Google Ads kun je ervoor zorgen dat jouw website makkelijk gevonden wordt in de zoekmachines. De advertenties die in Google Ads worden aangemaakt komen boven of onder de organische zoekresultaten te staan. Dit kan je website veel nieuwe bezoekers opleveren. Je kunt met Ads zelf bepalen onder welke zoekterm je advertentie gevonden wordt. Mits je de juiste zoektermen kiest, wordt je advertentie dus echt gevonden door de doelgroep. Hierdoor kunnen de bezoekers die deze advertenties je opleveren voor relatief veel conversies verantwoordelijk zijn. Met Google Ads bereik je mensen die echt op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Hoeveel het kost om op een zoekterm te adverteren, is afhankelijk van hoe populair die zoekterm is. Welke zoektermen je het best kunt kiezen, is dus niet alleen afhankelijk van je diensten/producten, maar ook van je budget.

Google Ads heeft ook bepaalde richtlijnen waar een pagina aan moet voldoen om te mogen adverteren. Zo moet de tekst op een pagina voornamelijk informatief zijn, en niet al te commercieel. Er zijn overigens verschillende manieren om te bieden op advertentieruimte in de zoekresultaten van Google. De meest gebruikte vorm van bieden in Ads is om te bepalen per klik. Je kunt echter ook betalen per conversie of per view.

Om er zeker van te zijn dat je Google Ads advertenties een hoog rendement behalen, is het belangrijk dat je de juiste zoektermen kiest en de advertentie goed opzet. Bij Rise Online kunnen we je hierbij helpen. We kunnen ook voor je nagaan welke manier van bieden voor jou tot het hoogste rendement zal leiden.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Online adverteren in het displaynetwerk van Google Ads

Digitaal adverteren in het displaynetwerk van Google Ads behoort ook tot de mogelijkheden. Dit werkt weer anders dan het adverteren in de zoekresultaten. Met het displaynetwerk kun je banners tonen op websites die bezocht worden door jouw doelgroep. Het algoritme van Google is zelf in staat om te bepalen op welke websites je advertenties getoond kunnen worden, op basis van relevantie. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op welke websites de advertenties getoond worden door middel van een techniek die we retargeting noemen. Dit werkt op basis van cookies.

Ook voor het displaynetwerk van Google, Google Adsense, geldt dat er geboden wordt op de advertentieruimte. Hoe huur de advertenties zijn, is dus ook nu afhankelijk van hoeveel concurrentie er is. Door middel van Google Adsense kun je zeer interessante advertenties creëren. Een goede banner kan tot veel nieuwe bezoekers leiden. Belangrijk is wel dat je met de advertenties een goed rendement behaalt.

Ook voor online adverteren met Google Adsense kun je bij Rise Online terecht. Wij kunnen prachtige banners voor je creëren en voor je nagaan of Google Adsense voor jou meer zal opleveren dan het kost.

Blogs plaatsen op relevante websites

Het is ook mogelijk om bloggers te vragen of zij een (informatief) artikel willen schrijven over jouw diensten of producten. Als het blog veel gelezen wordt, kan ook dit een efficiënte manier zijn om nieuwe bezoekers op je website te krijgen. Online adverteren op blogs kan daarnaast ook een goede manier zijn om organisch te scoren in de zoekresultaten als er een backlink in het blog geplaatst wordt. Voor het algoritme van een zoekmachine als Google is dit een teken dat er op jouw website interessante informatie te vinden is. Het creëren van nieuwe backlinks voor een betere ranking in Google noemen we linkbuilding.

Doorgaans zal een blogger wel een vergoeding vragen voor een blogpost. Je kunt het plaatsen van blogartikelen met een backlink ook overlaten aan Rise Online. Door middel van een effectieve linkbuilding strategie kunnen we ervoor zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekmachines. Dit leidt weer tot meer bezoekers.

Online adverteren met social media

Ook online adverteren met social media kan een effectieve manier zijn om meer bezoekers te genereren. Vooral Facebook kan voor bedrijven een zeer interessant platform zijn. Op Facebook is het namelijk mogelijk om zeer gericht te adverteren. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke leeftijd jouw doelgroep heeft. Bovendien kun je ook de focus leggen op mensen met bepaalde adressen.

Facebook heeft ook een interessante retargeting-functie. Het is namelijk mogelijk om e-mailadressen van je klanten up te loaden. Op basis daarvan zal Facebook nagaan hoe jouw doelgroep eruit ziet, en je advertenties aan de juiste mensen tonen.

Door middel van social media posts kun je ook een naam creëren voor je bedrijf. Veel grote bedrijven hebben daarom actieve social media accounts. Houd er echter wel rekening mee dat verkeerde content op social media een bedrijf ook snel een slechte reputatie op kan leveren. Een bericht kan zich via social media namelijk razendsnel verspreiden. Daarom is het belangrijk dat je de social media accounts laat beheren door iemand die weet wat hij of zij doet als je zeer regelmatig op social media wilt posten.

Vraag een gratis
kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Kosten online adverteren

Wat online adverteren je zal kosten, is van verschillende factoren afhankelijk. Vaak is het mogelijk om te adverteren met ieder budget. Belangrijk is echter wel dat de manier van adverteren en de inhoud van de advertenties goed op je budget aansluit. De kosten voor het adverteren zijn op ieder platform weer verschillend.

Online adverteren met behulp van Rise Online

Bij Rise Online kunnen we je helpen om online advertenties met een hoog rendement te creëren. Bij het inrichten van de advertenties houden we rekening met de doelgroep, maar ook met het budget dat je te besteden hebt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

F.A.Q.

Wat kost een toppositie in Google?

Wat een toppositie in Google je zal kosten, is vooraf moeilijk te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld lastiger om op zoekwoorden met veel concurrentie te scoren. Van hoeveel concurrentie er sprake is, is ook afhankelijk van in welke branche je actief bent. Hoeveel werk er benodigd is, is ook afhankelijk van je huidige posities in de zoekmachine.

Wij gaan graag samen met je na wat jouw doelen zijn en hoe we deze kunnen bereiken. Op basis daarvan kunnen we je een kostenindicatie geven.

Is het mogelijk om naar meerdere URL’s te linken?

Jazeker, het is mogelijk om op meerdere pagina’s te ranken. Sterker nog, dit is ook aan te raden, want zo behoudt je website een natuurlijk linkprofiel. We zullen echter niet snel meer dan twee backlinks in één blogartikel plaatsen. Dit kan namelijk aangeduid worden als linkspam, en dus averechts werken. Als er naar meerdere URL’s gelinkt wordt, zullen er dus ook meer blogs geschreven moeten worden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat ga zien?

Het is moeilijk te zeggen hoe lang het duurt voordat je resultaat gaat zien met linkbuilding. Dit is namelijk ook afhankelijk van hoe concurrerend de branche is waarin je actief bent. Het duurt bovendien altijd even voordat de crawlers van Google de backlinks ontdekt hebben. Na een aantal maanden zie je vaak al vooruitgang. Het is niet te zeggen hoe lang het duurt voordat je in de topresultaten van Google terug te vinden bent. We kunnen wel een inschatting voor je maken.

Hoe werkt linkbuilding bij Rise Online?

Bij Rise Online zullen we eerst een aanpak op maat bedenken. Wij werken samen met verschillende webmasters en online marketingbureaus. Hierdoor zijn we in staat om iedere maand weer nieuwe backlinks te creëren. Wij houden bij het creëren van backlinks altijd rekening met de kwaliteit en relevantie van de websites waarop we de backlinks plaatsen. Je ontvangt van ons iedere maand een update van wat we voor je website gedaan hebben en van de vooruitgang die we geboekt hebben.