One suite to complete
the entire SEO workflow

We can create a custom SEO plan for your business to ensure that
you’re getting the traffic you desire. We stay on top of our industry
by being experts in yours.

  • 5 sterren klantbeoordeling
  • 9 jaar ervaring
  • Vast contactpersoon

Laat ons uw projectdetails weten, we nemen contact met u op met een goed voorstel

Gratis kansenonderzoek t.w.v € 375-,

Neem nu contact met ons op
SEO specialist

Vrijwel iedereen maakt gebruik van Google en andere zoekmachines, zoals Bing, Yahoo!, en Baidu. Als SEO specialist kunnen wij je helpen door ervoor te zorgen dat je vindbaar bent op de zoekmachines. Weinig mensen zullen nadat ze een zoekopdracht hebben uitgevoerd ver naar onderen scrollen. Een nog kleiner deel zal op de tweede of derde pagina van Google zoeken. Oftewel, jouw bedrijf moet vindbaar zijn op de eerste pagina om meer verkeer te genereren.  Een SEO specialist kan je helpen om op die eerste pagina te komen. SEO staat dan ook voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie).

Een SEO specialist die écht resultaat boekt

Vooral het vindbaar worden op zoekwoorden met veel concurrentie kan even duren. Toch is het belangrijk dat het je investering je uiteindelijk iets zal opleveren. Jouw online platform moet beter vindbaar worden, waardoor je meer webverkeer krijgt. Als de kosten van SEO hoger liggen dan dat deze marketingstrategie je oplevert, dan gaat er iets verkeerd. Daarom stellen we bij Rise Online vooraf duidelijke doelstellingen met je op. Tijdens het proces zullen we je continu op de hoogte houden van onze voortgang. De resultaten die wij als SEO specialist voor je boeken zijn goed meetbaar. Dankzij onze transparante werkwijze weet je altijd wat er gebeurt en hoe dit effect zal hebben op de vindbaarheid van je website.

Wij hebben ons in het verleden al vaak bewezen als SEO specialist

Het is ontzettend belangrijk dat een SEO expert goed weet wat hij doet. Wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zogenaamde black hat technieken, dan zal dit uiteindelijk bestraft worden door Google wanneer dit gedetecteerd wordt. Dat betekent dat je website mogelijk zelfs minder goed vindbaar wordt. Rise Online heeft zich in het verleden al vaak bewezen als echte freelance SEO specialist. Besluit je om ons in te huren, dan kies je voor een team met ervaring. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Google en weten hoe we jouw website efficiënt kunnen doen stijgen binnen de zoekresultaten.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Waarom een SEO specialist inhuren?

Ken jij veel mensen die niet wekelijks gebruik maken van Google of een alternatieve zoekmachine? Die mensen kun je waarschijnlijk op één hand tellen. Dat ook jouw doelgroep gebruik maakt van zoekmachines om het internet te navigeren is zeker. Als je een website of webshop hebt, dan zijn zoekmachines ook dé manier om webverkeer te genereren. Er zullen slechts enkele mensen zijn die op een andere manier op je website terechtkomen, bijvoorbeeld door middel van mond-op-mondreclame of via social-media. Echter, wil je met je online platform juist de mensen bereiken die je anders niet zou bereiken.

Dat je vindbaar bent op de zoekmachines, en met name Google, is dus een must als je online veel verkeer wilt genereren. Als je nu nog niet vindbaar bent op Google, betekent dit dat je niet alles uit je webshop/website haalt. Dat is natuurlijk zonde van je investering! Hoe beter jij op de zoekmachines te vinden bent, hoe meer mensen je website zullen bezoeken.

Wil je alles uit je webshop halen, dan kun je een SEO specialist zoals Rise Online inhuren. Wij zorgen ervoor dat je vindbaar wordt in Google en zo dus meer uit je online platform kan halen.

Hoe zit het met Google Ads?

Google Ads (voorheen AdWords) is nog een effectieve manier om vindbaar te worden op Google. We noemen dit ook wel Search Engine Advertising (SEA). Het nadeel van SEA is dat je niet meer vindbaar bent zodra je geen advertentiekosten meer wilt betalen. Om die reden is het eigenlijk niet aan te raden om alleen voor Google Ads te kiezen. SEA valt overigens wel goed te combineren met SEO. Met SEO boek je ook resultaten voor op de langere termijn. Besluit je om na een bepaalde periode niets meer aan SEO te doen, dan gaan je resultaten niet direct verloren.

Wat doet een SEO specialist nu precies?

Oké, een SEO specialist zorgt er dus voor dat jij beter vindbaar wordt in de zoekmachines, maar hoe gebeurt dit nu precies? Wil je tot in de diepste details weten hoe jij je eigen online platform vindbaar maakt, dan kun je ons het best inhuren als freelance SEO consultant. We vertellen je nu echter al graag wat wij voor werkzaamheden zullen verrichten als je besluit om je SEO aan ons over te laten.

Om te beginnen gaan we samen met je na wat je doelgroep is en wat het zoekgedrag van jouw doelgroep is. Op basis daarvan bepalen we op welke zoektermen jouw platform gevonden moet worden.

Het analyseren en optimaliseren van je website

De SEO specialist maakt een uitgebreide analyse van je website, zodat we zogenaamde on-page factoren die je ranking in de zoekmachines bepalen, kunnen verbeteren. Google kijkt naar honderden verschillende factoren om je ranking te bepalen. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende informatieve content op je website aanwezig zijn. Die content moet ook weer aan bepaalde factoren voldoen, zodat Google de content als interessant ziet. Wij kunnen de content van je website uitbreiden en nieuwe content voor je creëren. Daarnaast kunnen we de website ook op veel andere gebieden optimaliseren, om de vindbaarheid te vergroten.

Off-page optimalisatie door de SEO specialist

Als freelance SEO specialist zullen we ook de off-page ranking factoren beïnvloeden, want ook dit is essentieel als je goed wilt scoren in Google. Zo zullen we bijvoorbeeld verschillende backlinks naar je platform creëren, voornamelijk vanaf kwalitatieve en relevante websites. Ook kunnen we blogartikelen over jouw diensten plaatsen op externe websites, met daarin uiteraard een link naar jouw online platform.

Links kopen

Eigenlijk is het kopen van linkverwijzingen tegen de richtlijnen van Google in. Echter, is het logisch dat een blogger een kleine vergoeding vraagt voor een artikel over jouw website op zijn of haar blog. Bij Rise Online hebben we toegang tot een groot netwerk van blogs, waardoor we relatief goedkoop backlinks naar jouw website kunnen creëren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het inkopen van links? Neem dan gerust contact met ons op.

De resultaten meten en terugkoppelen

Gedurende het proces zal de freelance SEO specialist je resultaten regelmatig meten, om te bepalen hoeveel effect de werkzaamheden hebben gehad. Zo kun jij ook zien dat we meetbaar resultaat boeken en dat SEO echt zijn vruchten afwerpt.

Vraag een gratis
kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Wat kost het inhuren van een SEO specialist?

Een SEO specialist levert maatwerk. Hoeveel werk er benodigd is om jou in de top 3 in Google te krijgen, is afhankelijk van hoe concurrerend een zoekwoord is. Om jouw website optimaal te doen stijgen, moeten er doorgaans ook aanpassingen aan je website gedaan worden. Hoeveel aanpassingen de SEO specialist moet doen, hangt af van de huidige staat van je website.

SEO speelt zich bovendien niet alleen op jouw website zelf af. Google berekent aan de hand van honderden factoren wat de ranking van jouw website moet zijn. Zo kijkt Google bijvoorbeeld ook naar wat voor linkverwijzingen jouw platform vanaf andere websites krijgt. Dat betekent niet dat de SEO specialist op tientallen websites van lage kwaliteit een linkje kan plaatsen, want Google kijkt ook naar de kwaliteit van deze websites. Google is ontzettend slim en het is dus zeer belangrijk dat je SEO specialist goed weet wat hij doet.

Een kostenindicatie op basis van de benodigde werkzaamheden

Het lukt zelfs de beste SEO specialist dus niet om je website van de ene op de andere dag in de top 3 van Google te krijgen. Dat is een proces dat tijd kost en daarom zal de SEO specialist maandelijks voor je aan de slag gaan. Wil je ons inhuren als freelance SEO specialist, dan gaan we graag samen met je na wat er moet gebeuren om jouw website online beter vindbaar te maken. Op basis daarvan zullen we je een kostenindicatie geven.

Wij proberen altijd een aanpak te vinden die binnen jouw budget past. Is je budget bijvoorbeeld aan de lage kant, dan kunnen we bijvoorbeeld voor de relevante zoekwoorden met minder concurrentie kiezen.

Een SEO specialist zal altijd de bezoeker in het achterhoofd houden

Wanneer we je website optimaliseren, bijvoorbeeld door content toe te voegen, houden we altijd je doelgroep in het achterhoofd. Google laat pagina’s niet handmatig controleren, maar gebruikt hier robots voor. Google wordt steeds slimmer in het herkennen van goed geschreven content. Toch kan een pagina precies de juiste en voldoende zoekwoorden bevatten, maar voor de bezoeker niet interessant zijn. Dat is iets dat we bij Rise Online altijd zullen voorkomen. Het is namelijk van belang dat je conversieoptimalisatie ook optimaal wordt, en dat zoveel mogelijk bezoekers dus ook echt klanten worden.

Huur jij ons graag in als SEO consultant of specialist

Krijg je graag advies over de SEO van jouw website of webshop? Of wil je graag dat de SEO van je website verzorgd wordt door een betrouwbare en transparante partner? Dan ben je bij Rise Online aan het juiste adres! Wij gaan graag voor je na wat voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

F.A.Q.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist heeft zich gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization). In het Nederlands noemen we dit ook wel zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist helpt je dus om jouw website te optimaliseren, zodat je een betere positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines krijgt. Hiervoor maakt een SEO specialist gebruik van verschillende technieken.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Hiervoor maakt de SEO specialist gebruik van zowel on-page als off-page optimalisatietechnieken. Een SEO specialist kan je website onder andere technisch optimaliseren, de content verbeteren en/of aanvullen en backlinks aanmaken naar jouw website.

Wat zijn de voordelen van SEO?

Vrijwel iedereen maakt vandaag de dag gebruik van het internet. Om het internet te navigeren zullen de meeste mensen zoekmachines, zoals die van Google, gebruiken. Ook jouw doelgroep is dus te bereiken door middel van SEO. Met SEO wordt jij beter vindbaar in de zoekmachines en zul je dus meer klanten krijgen.

Omdat je met SEO de mensen bereikt die echt op zoek zijn naar jouw diensten en/of producten, ligt het conversieratio vrij hoog. SEO is dus een vorm van pull marketing. Bovendien zullen de resultaten van SEO nooit zomaar verloren gaan. Dat in tegenstelling tot wanneer je advertenties plaatst met Google Ads bijvoorbeeld. Zodra je dan stopt met betalen, dan verdwijnen je advertenties ook direct.

Hoe lang duurt het voordat ik verschil zie met SEO?

SEO is een proces dat even tijd nodig heeft voor je resultaat ziet. Als je vandaag met SEO begint, sta je morgen nog niet gelijk in de top drie van Google. De zoekmachines zullen ook niet ieder moment van de dag je website crawlen. Oftewel, aanpassingen aan je website zullen niet direct bekend zijn bij Google. Na een maand kun je al kleine verschillen gaan zien, afhankelijk van hoeveel concurrentie er is. Het kan echter nog langer duren voordat je een toppositie in Google bemachtigt. Houd er echter rekening mee dat SEO een investering is en niet alleen een kostenplaatje. Uiteindelijk zul je de kosten terugverdienen.

Kun je de SEO van je website ook zelf verzorgen?

Het is moeilijk om de SEO van je website compleet zelf te verzorgen. Om te beginnen moet je hiervoor over de juiste kennis beschikken. Bovendien heb je een groot netwerk nodig om de linkbuilding van je website of webshop zelf te verzorgen. Je kunt wél een SEO consultant inschakelen, zodat deze je kan vertellen wat er nog allemaal moet gebeuren.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf alvast een en ander aan SEO te doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om regelmatig blogs voor je platform te schrijven. Met meer interessante content zal je website vast en zeker hoger kunnen scoren.