Rise Online als jouw
online marketing specialist

Wij voorzien je van maandelijkse rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van
de vooruitgang. Kijk eens naar onze portfolio om een beeld te krijgen van wat
we voor andere websites hebben bereikt.

  • 5 sterren klantbeoordeling
  • 9 jaar ervaring
  • Vast contactpersoon

Laat ons uw projectdetails weten, we nemen contact met u op met een goed voorstel

Gratis kansenonderzoek t.w.v € 375-,

Neem nu contact met ons op
Online marketing specialist

Als online marketing specialist is Rise Online in staat om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Als je meer bezoekers op je website krijgt, zal dit indirect ook tot een hogere omzet leiden. Als online marketing specialist kunnen we verschillende technieken gebruiken om het aantal bezoekers op je website te verhogen. Heb je een website, maar is het aantal bezoekers nog aan de lage kant? Dan is het zeker aan te raden om in online marketing te investeren. Dit is een investering die je op de langere termijn weer terug zal verdienen.

Diverse online marketing technieken

Bij Rise Online kunnen we verschillende technieken inzetten om je website online beter vindbaar te maken. We zorgen ervoor dat je website gevonden wordt in zoekmachines als Google. Omdat zoveel mensen gebruik maken van de zoekmachines, is dit een van de beste manieren om het aantal bezoekers op je website te verhogen. Daarnaast kunnen we ook banners creëren om te adverteren op andere websites.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

SEO door de online marketing specialist

Search Engine Optimization is Engels voor zoekmachineoptimalisatie. Ook de afkorting voor Search Engine Optimization, SEO, wordt in Nederland veel gebruikt. Gaan we als online marketing specialist aan de slag met SEO, dan zullen we doorgaans beginnen met het optimaliseren van on-page factoren. Dit zijn factoren op je website zelf die geoptimaliseerd kunnen worden. Zo zijn er meer dan honderd technische factoren die je ranking kunnen beïnvloeden. Ook het optimaliseren van de tekst op je website is zeer belangrijk voor de zoekmachines.

Er zijn ook off-page factoren die invloed hebben op je ranking in de zoekmachines. Zo zal een freelance online marketeer doorgaans linkbuilding inzetten. Kwalitatieve en relevante backlinks naar je website zijn voor het algoritme van Google een teken dat je website meerwaarde heeft voor de doelgroep.

Als online marketing specialist kan Rise Online jouw SEO-campagne volledig verzorgen. Het duurt soms enkele maanden voordat je resultaten begint te boeken met SEO. Voor de langere termijn is SEO echter wel zeer interessant.

SEA

Naast SEO kan ook SEA zeer interessant zijn. Dit is de afkorting voor Search Engine Advertising. Search Engine Advertising is het adverteren in de zoekmachines. Met behulp van Google Ads kun je direct gevonden worden in de zoekmachines. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Zo betaal je per klik, per view of per conversie. Het is belangrijk om het juiste betaalmodel te kiezen, om zo het optimale rendement te behalen. Daarnaast is het van belang dat je advertenties converteren. Bij Rise Online kunnen we een efficiënte SEA-campagne voor je opzetten.

Met SEA is het ook mogelijk om banners op andere websites te plaatsen. SEA heeft als voordeel dat je direct vindbaar bent, maar zodra je stopt met de campagne zullen de advertenties ook verdwijnen. Om die reden kan het interessant zijn om SEA te combineren met SEO. Je blijft met SEO namelijk ook zichtbaar in de zoekresultaten als je met de campagne stopt, totdat de concurrentie je weer voorbij zal streven.

Professionele content door de online marketing specialist

Je kunt een freelance marketeer inschakelen voor het optimaliseren van de content op je website. Content speelt een belangrijke rol voor je ranking in de zoekmachines. Daarnaast is content ook zeer belangrijk voor het conversieratio van je website. Met meer betrouwbare en interessante content zijn bezoekers eerder geneigd om een bestelling te plaatsen of contact op te nemen. Bij Rise Online kunnen we je website voorzien van goed geschreven content. Je nieuwe content wordt niet alleen geschreven voor de zoekmachines, maar ook voor je doelgroep.

Vraag een gratis
kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Rise Online als jouw online marketing specialist

Wil je er zeker van zijn dat jouw online marketing campagne op de juiste manier wordt opgezet en uitgevoerd? Dan gaan we bij Rise Online graag als freelance marketeer voor je aan de slag. Wij zijn in staat om alle marketingtechnieken op deze pagina voor je in te zetten. Op deze manier zal je website binnen no-time beter vindbaar zijn op het web. Uiteraard is het mogelijk om slechts een van deze vormen van online marketing aan ons uit te besteden.

Wij voorzien je van maandelijkse rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang. Kijk eens naar onze portfolio om een beeld te krijgen van wat we voor andere websites hebben bereikt.

Contact opnemen

Zou je graag met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek. Zo kun je een goed beeld opdoen van wat wij als online marketing specialist voor jou kunnen betekenen.

F.A.Q.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Hiervoor maakt de SEO specialist gebruik van zowel on-page als off-page optimalisatietechnieken. Een SEO specialist kan je website onder andere technisch optimaliseren, de content verbeteren en/of aanvullen en backlinks aanmaken naar jouw website.

Wat zijn de voordelen van SEO?

Vrijwel iedereen maakt vandaag de dag gebruik van het internet. Om het internet te navigeren zullen de meeste mensen zoekmachines, zoals die van Google, gebruiken. Ook jouw doelgroep is dus te bereiken door middel van SEO. Met SEO wordt jij beter vindbaar in de zoekmachines en zul je dus meer klanten krijgen.

Omdat je met SEO de mensen bereikt die echt op zoek zijn naar jouw diensten en/of producten, ligt het conversieratio vrij hoog. SEO is dus een vorm van pull marketing. Bovendien zullen de resultaten van SEO nooit zomaar verloren gaan. Dat in tegenstelling tot wanneer je advertenties plaatst met Google Ads bijvoorbeeld. Zodra je dan stopt met betalen, dan verdwijnen je advertenties ook direct.

Wat kost een toppositie in Google?

Wat een toppositie in Google je zal kosten, is vooraf moeilijk te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld lastiger om op zoekwoorden met veel concurrentie te scoren. Van hoeveel concurrentie er sprake is, is ook afhankelijk van in welke branche je actief bent. Hoeveel werk er benodigd is, is ook afhankelijk van je huidige posities in de zoekmachine.

Wij gaan graag samen met je na wat jouw doelen zijn en hoe we deze kunnen bereiken. Op basis daarvan kunnen we je een kostenindicatie geven.

Hoe lang duurt het voordat ik verschil zie met SEO?

SEO is een proces dat even tijd nodig heeft voor je resultaat ziet. Als je vandaag met SEO begint, sta je morgen nog niet gelijk in de top drie van Google. De zoekmachines zullen ook niet ieder moment van de dag je website crawlen. Oftewel, aanpassingen aan je website zullen niet direct bekend zijn bij Google. Na een maand kun je al kleine verschillen gaan zien, afhankelijk van hoeveel concurrentie er is. Het kan echter nog langer duren voordat je een toppositie in Google bemachtigt. Houd er echter rekening mee dat SEO een investering is en niet alleen een kostenplaatje. Uiteindelijk zul je de kosten terugverdienen.